Митове и реалност за търговията на финансовите пазари PDF
Уважаеми приятели, Казвам се Стефан Трашлиев и чувствам за свой дълг да напиша тази книга. Тя е за всички, които искат да вземат бъдещето в свои ръце – кроят планове за нов бизнес и проучват възможности за инвестиране. Има различни начини за постигане на финансова независимост и търговията на финансовите пазари определено е един от тях. За разлика от други видове малък бизнес обаче, които никой НЕ...

Стефан Трашлиев - Митове и реалност за търговията на финансовите пазари

Митове и реалност за търговията на финансовите пазари

Стефан Трашлиев

Google Play App Store

Published by
stetra

Language
Bulgarian
Format
epub
Uploaded

Description

Уважаеми приятели,
Казвам се Стефан Трашлиев и чувствам за свой дълг да напиша тази книга. Тя е за всички, които искат да вземат бъдещето в свои ръце – кроят планове за нов бизнес и проучват възможности за инвестиране. Има различни начини за постигане на финансова независимост и търговията на финансовите пазари определено е един от тях.
За разлика от други видове малък бизнес обаче, които никой НЕ те изкушава да започнеш, инвестирането и търговията на финансовите пазари активно се пропагандират и рекламират. Поради тази причина много обикновени хора решават да опитат късмета си и попадат в… лабиринт от митове, където няма указателни табели за вярната посока. Затова начинаещите тръгват ЗАЕДНО с останалите, но тълпата категорично НЕ върви към желаната от всички финансова свобода.
Благодарение на опита, който натрупах през изминалите години, лично стигнах до много истини за реалностите в трейдърската работа и затова считам, че е много важно откровено да ги споделя с всички, които се интересуват от тази дейност или други, които вече са започнали, но все още не реализират това, коeто са очаквали.
Нарекох тази аудиокнига „Митове и реалност за търговията на финансовите пазари“ и тя е един разказ от първо лице за това, което действително ви очаква в света на големите пари.

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, Terms of service and Privacy.