Szivárványgömb PDF
Ha jó mesét akarsz írni csemetéidnek, végy egy nagy adag klasszikus tündérmese elemet, fűszerezd meg egy csipetnyi szlenggel és vicces jelenetekkel, mely a mai gyerekek számára élvezetessé teszi majd művedet! Tegyél hozzá egy csapat szeretnivaló főhőst, akik ugyan nem tökéletesek, nem Superman-ek, de együtt és egymásért fejlődni tudnak, és csodálatos dolgokat visznek véghez izgalmas kalandjaik sor...

Balogh-Rózsás Erzsébet - Szivárványgömb

Szivárványgömb

Balogh-Rózsás Erzsébet

Google Play App Store

Language
Hungarian
Format
epub
Uploaded

Description

Ha jó mesét akarsz írni csemetéidnek, végy egy nagy adag klasszikus tündérmese elemet, fűszerezd meg egy csipetnyi szlenggel és vicces jelenetekkel, mely a mai gyerekek számára élvezetessé teszi majd művedet! Tegyél hozzá egy csapat szeretnivaló főhőst, akik ugyan nem tökéletesek, nem Superman-ek, de együtt és egymásért fejlődni tudnak, és csodálatos dolgokat visznek véghez izgalmas kalandjaik során!
Ha erre nincs lehetőséged, olvasd fel nekik a szivárványfülűnyuszik, a mindignővősárkányok a mihasznamanók és barátaik csodálatos történetét, ahol mindezeket az értékeket együtt fedezhetitek fel, és a remek esti családi szórakozás garantáltan nem marad el!
Kis hőseink küldetése, a darabjaira hullt szivárványgömb megtalálása és összeillesztése, hogy a világrendje helyreálljon.

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, Terms of service and Privacy.